Mau Dollar hanya dengan bikin Account???

Kawan-kawan mau dapet $6 cuma di depan komputer, gak bikin artikel apalagi bikin blog, ikuti aja langkah2 dibawah ini, kalo ada bahasa yang gak mudeng, manfaatin aja Google translate.

LANGKAH – LANGKAHNYA :

1. Silahkan buka disini,
setelah kebuka tab sebelah tuh, akan kebuka http://www.awsurveys.com, kemudian  Klick “Create A Free Account”

2. Lakukan surveys Kecil untuk mendapatkan $6
” The positives of joining A.W. Surveys. If you are certain you can be diligent instaying an active member with them, I would recommend taking advantage of the free to sign up opportunity. A.W. Surveys has paid out over $100,000 to their active members since they’ve been in existence. A.W. Surveys offers you a minimum of a $6.00 sign up bonus survey for signing up with them. In addition to this they’ve added $20.00 more in $4.00 sign up bonus surveys and a $1.00 monthly bonus survey. This technically gives you a $27.00 sign up bonus. On top of that you can make $1.25 for every member you refer worldwide. Remember, the only downfall isthat A.W.Surveyswill delete your account if you are inactive for more than 45 days.
Please go to the Refer Friends tab and you will be provided with a link to give to your friends. Once they visit this link and sign up for a Free account you will be credited for the referral. You may also use our Banner images with link code to post on a website.”

3. Langkah Berikut buatlah account Premier di www.PayPal.com.
(Jika PayPal menanyakan Bank atau Kartu kredit anda, cancel aja dan lanjutkan karna itu tetap 100% Gratiss)

4. Jika uang anda sudah mencapai minimum maka anda dapat mentransfer uang anda dari A.W Surveys ke dalam account PayPal anda.

Catatan :

Jangan Lupa untuk tetap login setiap 45 hari untuk memastikan account anda aktif.

Untuk Lebih Jelas silahkan baca Term Of Services (T.O.S)

Selamat Mencoba Semoga Bermanfaat.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: